27 & 28 SEPTEMBER, COLOURFUL, PLAYFUL, FUN

Gepubliceerd op 3 september 2024 om 18:10

Lange wandelingen door Sonsbeek of over de Posbank en genieten van de prachtige kleuren om je heen? Wij zien het najaar kleurrijk tegemoet en willen daarom graag onze colourful collecties aan je voorstellen. Kleurrijke brillen waarmee je je eigen stijl een boost geeft.

 

We nodigen je uit op vrijdag 27 en zaterdag 28 september om je te laten verrassen door de fantastische monturen en zonnebrillen van Anne et Valentin, l.a. Eyeworks en TheoEen uniek moment, want we hebben alleen deze dagen de gehele collecties in huis.

 

Laat het najaar maar beginnen!

Anne et Valentin Anne et Valentin maakt unieke monturen in speelse kleuren en vormen, voor degenen die durven op te vallen. Elk ontwerp combineert creativiteit met draagcomfort.

l.a. Eyeworks staat bekend om gedurfde, iconische brillen met unieke vormen en kleuren. Elk montuur is een kunstwerk voor mensen die hun eigen stijl willen uitdragen.

Theo Eyewear biedt unieke, gedurfde monturen met avant-gardistische ontwerpen. Voor liefhebbers van uitgesproken stijl, combineren ze kleur, vorm en vakmanschap in briljante kunstwerken.